Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ знищили російську "Гвоздику", а також живу силу: ситуація на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ знищили російську "Гвоздику", а також живу силу: ситуація на півдні України

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

2 серпня 2022, 15:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України стабільно напружена, але контрольована. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ знищили російську "Гвоздику", а також живу силу: ситуація на півдні України

ЗСУ

Повідомляється, що окупанти продовжують вести бойові дії на зміцненому рубежі оборони. Істотних змін у складі та становищі ворога не виявлено.

Противник продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по мирних містах України.

Також ворожа авіація ударними гелікоптерами двічі атакувала українські позиції вздовж лінії зіткнення. Зазначається, що втрат з нашого боку не допущено.

Минулої ночі ракетно-артилерійські підрозділи при виконанні вогневих завдань знищили 13 окупантів і самохідну гаубицю "Гвоздика".

Остаточні втрати російських окупантів довідуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Шойгу розповів , як відбувається окупація Донецької області. Сергій Шойгу похвалився новими захопленими населеними пунктами Донецької області. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією": що це означає. Судове засідання відбулося у закритому режимі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вручення повісток, на АЗС, блок-постах, вулиці: чи це законно – чи можна оскаржити. Експерти розповіли, де за законом можуть вручати повістки та які є нюанси у законодавстві. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Кабміні назвали регіон, де розпочалася обов'язкова евакуація. Перший поїзд прибув сьогодні вранці до Кропивницького. Жінки, діти, люди похилого віку, багато маломобільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини