Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ відбили ворожі штурми на кількох напрямках - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ відбили ворожі штурми на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

27 липня 2022, 18:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському та Бахмутському напрямках станом на вечір 27 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ відбили ворожі штурми на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Слов'янському напрямку задіяв артилерію для обстрілів поблизу Адамівки, Пашкового, Долини, Грушевахи, Шевелівки, Вернопілля, Краснопілля, Мазанівки, Нової Дмитрівки та Бражківки.

"У районі населеного пункту Пасіка, силами розвідувальної групи, намагався викрити позиції наших військ. Безуспішно. Групу знешкоджено", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли з артилерії райони Бахмута, Соледара, Яківлівки, Федорівки, Бахмутського, Покровського, Вершини, Зайцево, Сухої Балки та Веселого. Наніс авіаудари поблизу Яковлівки та Покровського.

"Ворожні штурми в населеному пункті Берестове та за напрямами Володимирівка – Соледар та Роти – Семигір'я українські воїни успішно відбили. Ворог із втратами відійшов", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Банковій відреагували на заклик "глави парламенту" Криму захопити Миколаїв та Одесу. Як зазначив радник глави Офісу президента, Костянтинов пропонує стерти із землі кілька великих українських міст та добровільно фіксує власний намір вчинення кримінального правопорушення.

Читайте також, що Рада заборонила примусове стягнення боргів за комуналку під час війни: кого це стосується. "За" проголосувало 312 народних депутатів.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Костін замість Венедиктової: ще один президентський, або що потрібно знати про нового Генпрокурора. За призначення Костіна на посаду Генпрокурора проголосувала майже конституційна більшість.

Також "Коментарі" інформували про те, що   хотів втекти та погрожував автоматом: на Дніпровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО). На Дніпровщині патрульні зупинили автомобіль із п'яним силовиком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини