Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ відбили атаку росіян на Харківському напрямі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ відбили атаку росіян на Харківському напрямі - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

10 серпня 2022, 18:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Харківському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ відбили атаку росіян на Харківському напрямі - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Харківському напрямку ворог активно вів повітряну розвідку БПЛА. Значні зусилля окупанти приділяють покращенню логістичного забезпечення підрозділів, які діють на зазначеному напрямі. Здійснювали обстріли недалеко від Світличного, Прудянки, Руської Лозової, Черкаських та Руських Тишків, Верхнього та Старого Салтова, Коробочкіного та Шевелівки.

Також ворог завдав авіаудару в районі Гусарівки.

"З метою покращення тактичного становища окупанти вели штурмові дії в районах населених пунктів Уди, Петрівка та Гусарівка. Українські воїни завдали загарбникам значних втрат і змусили тікати назад", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в ОП відповіли , за яких умов Україна повернеться до переговорів з РФ. На думку радника голови ОП, після шести місяців цієї війни Україна не може продовжувати вірити, що РФ виконає будь-які домовленості.

Читайте також про те, що Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян шанувати кордони. ЄС та країни G7 мають ухвалити важливе рішення та заборонити в'їзд росіянам — вважають у МЗС України.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Україну вже поділили : окупанти намагаються навіяти людям, що незалежної країни вже немає. Відповідну інформацію розповідають працівникам великих підприємств.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ вдарили ще одним мостом у Херсонській області: у чому його важливість. ЗСУ продовжують завдавати ударів по логістичним шляхам окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини