Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ рішуче придушили ворожі штурми на сході України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ рішуче придушили ворожі штурми на сході України: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

29 липня 2022, 18:31 comments1055
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках станом на вечір 29 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ рішуче придушили ворожі штурми на сході України: подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріл військової та цивільної інфраструктури з артилерії та танків у районах населених пунктів Шуми, Кодема, Соледар, Бахмут, Весела Долина, Майське, Зайцеве, Вершина та інші. Наніс авіаудари неподалік Покровського, Новолуганського, Соледара і Веселої Долини.

"Окупанти знову намагалися штурмувати в районах Соледара, Вершини та Семигір'я. І знову безуспішно — зазнали втрат і відійшли", — Генштаб ЗСУ.

На Авдіївському напрямку ворог здійснив обстріли в районах населених пунктів Павлівка, Авдіївка, Веселе, Вугледар, Водяне, Велика Новосілка, Піски, Новокалинове, Красногорівка, Шевченка та інші.

"Всі наступальні та штурмові дії окупантів у районах Авдіївки, Кам'янки, Красногорівки та Пісків наші воїни рішуче придушили", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства. Відео з колонії у Оленівці проаналізували фахівці-піротехніки.

Читайте також про те, що як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс "єДопомога": документи та покрокова інструкція. Українці можуть одержати грошову допомогу від міжнародних організацій.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Заході прогнозують перелом у війні на користь України: які шанси на це – чого чекати на фронті. Втома росіян та збільшення постачання новітнього західного озброєння можуть допомогти ЗСУ деокупувати українські території.

Також "Коментарі" інформували, що Політичний експерт розповів, що могло стати реальною причиною звільнення голови СБУ Баканова. Баканова могли зняти, щоб він не встиг оприлюднити "знахідки" в офісі компанії "Інвестохілз Веста" — ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини