Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці РДК заявили про новий рейд: чому він став кошмаром для співробітників ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці РДК заявили про новий рейд: чому він став кошмаром для співробітників ФСБ

внаслідок нового рейду РДК є загиблий та десяток поранених співробітників ФСБ

6 вересня 2023, 17:10 comments4442
Поділіться публікацією:

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) заявили про проведення вогневого рейду у прикордонній смузі РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал РДК.

Бійці РДК заявили про новий рейд: чому він став кошмаром для співробітників ФСБ

Російський добровільний корпус. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що добровольці РДК спільно з суміжними підрозділами провели черговий проривний вогневий рейд у прикордонній смузі.

У корпусі заявили, що в ході рейду щонайменше одного співробітника ФСБ ліквідовано, близько десяти отримали серйозні поранення.

Варто зазначити, що на початку вересня добровольці Російського добровольчого корпусу знову знову голосно нагадали про себе. Цього разу з'явившись у Брянській області РФ. Перед цим російська влада вже традиційно заявляла, що було зафіксовано спробу переходу через державний кордон "української ДРГ". Саме так у Росії називають російських добровольців, які виступили проти путінського режиму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) публічно звернулися до найманців ПВК "Вагнера" після нібито загибелі їхнього ватажка Євгена Пригожина та командирів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прогнози на тему війни, схоже, стали новою "розвагою" окремих диванних експертів, журналістів, чиновників, політиків, окремої явно проплаченої братії. Практично весь серпень західна преса та окремі персони твердили про необхідність заморозити війну, про нібито невдалий український контрнаступ. Представники офіційного Києва раз у раз відбивали ці інформаційні атаки. Проте військові коментарі явно далеких від цієї теми людей з'являються із завидною регулярністю, причому чи не з перших днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Про що свідчить ця тенденція? Що слід розуміти українцям і не лише? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини