Головна Новини Суспільство Війна з Росією Білоруський прикордонник під обстрілом своїх пробрався в Україну, щоб воювати з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруський прикордонник під обстрілом своїх пробрався в Україну, щоб воювати з РФ

Наразі проводиться перевірка озвученої затриманим громадянином РБ інформації

13 липня 2022, 13:12 comments1053
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Білоруський прикордонник пробрався до України, щоб воювати проти РФ. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Білоруський прикордонник під обстрілом своїх пробрався в Україну, щоб воювати з РФ

Фото: ДПСУ

Як розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, нещодавно прикордонне вбрання одного з підрозділів Волинського прикордонного загону затримало чоловіка без документів.

"Він незаконно перетнув кордон України, пробираючись із Білорусі, ухиляючись від куль білоруських прикордонників – все для того, щоб воювати проти окупантів, проти Росії", — пише СтратКом ЗСУ.

У пресслужбі Держприкордонслужби розповіли, що наразі проводиться перевірка озвученої затриманим громадянином РБ інформації, після чого прийматиметься рішення щодо його подальшої долі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   після провалу головної мети в Україні Путін поставив нове завдання Заходи, які Росія проводить у Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів, запевняють у розвідці. Читайте про це на нашому сайті.

Читайте також про те, що у Берліні прокоментували можливість переговорів із Путіним . МЗС Німеччини досі не бачить шансів на переговори із Путіним через війну. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що російське місто , з якого літаки бомбять Донецьку область, атакувала сарана (ВІДЕО). "Сама природа мститься за Маріуполь", — Андрющенко.

Також "Коментарі" поінформували про те, що самопроголошена "ДНР" відкрила посольство в РФ: що відомо. Квазіреспубліка відкрила "дипломатичні" представництва у Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини