Головна Новини Суспільство Війна з Росією Білий дім: Путін продовжує "міняти генералів, як шкарпетки", але це не допомагає
commentss НОВИНИ Всі новини

Білий дім: Путін продовжує "міняти генералів, як шкарпетки", але це не допомагає

У Білому домі вважають, що росіянам так і не вдалося вирішити проблеми з логістикою, у тому числі з постачанням продовольства, а також з узгодженістю вогню та злагодженістю підрозділів

14 лютого 2023, 08:10 comments1776
Поділіться публікацією:

За рік повномасштабної війни проти України російській армії так і не вдалося вирішити проблеми, які були на початок вторгнення. Як передає видання "Коментарі", про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, пише "Укрінформ".

Білий дім: Путін продовжує "міняти генералів, як шкарпетки", але це не допомагає

Білий дім. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни продовжують страждати від тих самих проблем, що й рік тому... Російська армія і надалі стикається зі значними труднощами. Вони не подолали цих проблем", — зазначив Джон Кірбі.

Кірбі пояснив, що має на увазі проблеми росіян з логістикою, у тому числі з постачанням продовольства, а також узгодженістю вогню та злагодженістю підрозділів.

Він додав, що Володимир Путін продовжує "міняти генералів як шкарпетки", але це не допомагає вирішити проблеми російської армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, що президент Росії Володимир Путін намагається на публіці демонструвати впевненість щодо спроб російських військ просунутися поблизу Вугледара. Хоча за фактом російська армія зазнає величезних втрат, про що Кремль замовчує.                                                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи є оптимізм перед Рамштайном-9: які рішення можуть ухвалити союзники.

Раніше "Коментарі" писали — посольство США в РФ закликало своїх громадян негайно залишити територію країни-агресора. Зокрема через непередбачувані наслідки вторгнення російських військ в Україну. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на заяву дипломатичного представництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини