Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безугла «наїхала» на Сирського. Чим їй вже не вгодив новий головком
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла «наїхала» на Сирського. Чим їй вже не вгодив новий головком

Нардеп Мар’яна Безугла уже виставила претензії новопризначеному Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському. За її словами він мусить використати свій шан і через місяць країна повинна побачити кардинальні зміни в ЗСУ

14 лютого 2024, 16:06 comments2819
Поділіться публікацією:

Нардеп Мар’яна Безугла заявила, що для неї "немає святих", натякнувши, що буде критикувати і нового головкома Олександра Сирського.

Безугла «наїхала» на Сирського. Чим їй вже не вгодив новий головком

Мар'яна Безугла

"Сьогодні українські спецслужби потопили черговий російський корабель. Без прямого людського втручання. Новітніми дронами. Зразу мільярди рублів, кілька десятків навчених росіян, стратегічна перевага і пиха пішли на дно. То, пане головкоме, Ви або використовуєте шанс, і вже за місяць ми маємо побачити кардинальні зміни в ЗСУ, або навіщо тоді такі ЗСУ?"
— написала у Фейсбуці Безугла.

На її думку, можна зробити інженерні батальйони, БПЛА війська, спецспідрозділи і найманців-контратників, ніж тримати тисячі в штабах над паперовими картами.

"Папір потрібен, але це не вівтар. Не поклоняйтесь",
— додала Безугла.

Нагадаємо, Безугла нещадно критикувала Валерія Залужного, коли він працював на посаді Головнокомандувача ЗСУ. Саме за це її критикували у рідній партії та фракції. Як результат, вона вийшла з обидвох структур.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 14 лютого українські сили знищили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков". Інформацію про знищення російського корабля підтвердив Генштаб ЗСУ. В заяві штабу вказано, що ЗСУ спільно з підрозділами ГУР Міноборони знищили великий десантний корабель окупантів – "Цезар Куніков". У момент ураження він перебував в територіальних водах України поблизу Алупки.

Також "Коментарі" повідомляли, що у ВМС оригінально прокоментували знищення великого російського десантного корабля "Цезар Куніков", згадавши слова російського диктатора Володимира Путіна під час трагедії з підводним човном "Курськ" 2000 року. При цьому Дмитро Плетенчук підкреслив, що зараз, після знищення цього російського корабля, у Чорному морі із 13 кораблів Чорноморського флоту "в строю" залишається лише п'ять одиниць. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/bezuhlamariana
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 лютого 2024, 16:30

Супер! На те і щука в річці щоб карась не дрімав. Корумповані ледарі замість того щоб змінюватись вчепились за старе лахміття: військових злочинців Бандера і Коновальця, вишиванки співанки гасла фаєри мови з вірою. Трусам зручно за конторською роботою поки на людей ракети падають може хоч жінка цих програшних розбурхає.


Новини