Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вона потонула": у ВМС відреагували на знищення "Цезаря Кунікова"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вона потонула": у ВМС відреагували на знищення "Цезаря Кунікова"

У ВМС прокоментували знищення "Цезаря Кунікова", згадавши слова Путіна

14 лютого 2024, 11:10
Поділіться публікацією:

У ВМС оригінально прокоментували знищення великого російського десантного корабля "Цезар Куніков", згадавши слова російського диктатора Володимира Путіна під час трагедії з підводним човном "Курськ" 2000 року. Як передає портал "Коментарі", прокоментував подію з десантним кораблем "Цезар Куніков" в ефірі "Радіо Свобода" речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук.

"Вона потонула": у ВМС відреагували на знищення "Цезаря Кунікова"

Дмитро Плетенчук. Фото з відкритих джерел

"Як говорив президент Російської Федерації свого часу, "вона потонула" (Ред. — мова про слова Путіна про затонулий підводний човен "Курськ" у Баренцевому морі). Ось у принципі можемо його словами прокоментувати ситуацію, яка сталася з великим російським десантним кораблем" Цезар Куніков". Колеги з Головного управління розвідки вкотре відпрацювали за черговим зайвим об'єктом у Чорному морі", — заявив Плетенчук.

За його словами, знищення корабля "Цезаря Кунікова" у день смерті радянського офіцера Цезаря Кунікова, на честь якого і названо судно, спікер назвав "поганим успіхом".

Дмитро Плетенчук додав, що зараз, після знищення цього російського корабля, у Чорному морі із 13 кораблів Чорноморського флоту "в строю" залишається лише п'ять одиниць.                      

Раніше в Генеральному штабі ЗСУ відреагували на інформацію про ліквідацію російського БДК "Цезар Куніков" та підтвердили про знищення корабля поблизу Алупки спільними силами ЗСУ та підрозділами української розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ГУР Міноборони України показали епічне відео операції, як російська БДК потопила морські дрони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини