Головна Новини Суспільство Війна з Росією Багато було прогнозів: Буданов поставив крапку у питанні знищення Кримського мосту у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато було прогнозів: Буданов поставив крапку у питанні знищення Кримського мосту у 2024 році

Буданов наголосив, що Кримський міст треба зруйнувати

13 липня 2024, 13:40 comments4479
Поділіться публікацією:

Раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов робив багато гучних прогнозів щодо війни в Україні. Чимало було сказано головним розвідником країни щодо долі Криму та Кримського мосту. Тепер же, на запитання, чи може Кримський міст впасти 2024 року, він відповів, що це питання до Генштабу ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", таку відповідь Буданов озвучив в інтерв'ю NV

Багато було прогнозів: Буданов поставив крапку у питанні знищення Кримського мосту у 2024 році

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Глава ГУР МО відповів дуже дипломатично, зазначивши, що його відомство з цього питання робить "свою заплановану роботу".

"Все, що ми робимо, окрім рутинної руйнації логістики та залізниці, це ще й десакралізація Криму", — сказав Кирило Буданов.

Глава української розвідки наголосив, що Кримський міст треба зруйнувати. При цьому він зазначив, що українські захисники вже домоглися, щоб Росія вивела свої кораблі з Криму якнайдалі в новий російський порт на території Абхазії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — доки в Україні триває повномасштабна війна, анексований Крим можуть звільняти різні шляхи, у тому числі військові. Таку думку в інтерв'ю "Крим.Реалії" висловив колишній політв'язень, дисидент, журналіст, перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни, які, незважаючи ні на що, збираються на відпочинок до анексованого Криму, мають ще раз подумати про свої дії та наміри. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону відзначив речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.

Раніше "Коментарі" інформували – рятуйтеся, хто може: у Криму зафіксували ЗРК "Тор" у небезпечному для відпочиваючих місці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини