Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала ударів по скупченням російської техніки та озброєння на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала ударів по скупченням російської техніки та озброєння на півдні України: подробиці

Протягом попередньої доби окупанти тричі намагалися вести штурмові дії

13 серпня 2022, 16:23 comments1504
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України стабільно напружена, але контрольована. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала ударів по скупченням російської техніки та озброєння на півдні України: подробиці

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій по обмежуваному рубежі оборони, віддаючи перевагу тактиці контрбатарейної боротьби та авіаційних ударів", — ОК "Південь".

Повідомляється, що окупанти протягом попередньої доби (12 серпня) тричі намагалися вести штурмові дії за підтримки танкового вогню у напрямку Андріївки, Широкого та Олександрівки. Успіху ці дії не мали і ворог відступив.

Українська авіація завдала 5 ударів по опорних пунктах та скупчення озброєння та техніки у Баштанському, Бериславському та Херсонському районах.

Минулої доби підтверджені втрати окупантів на півдні нашої країни склали:

• 46 осіб особового складу;

• 15 одиниць броньованої, автомобільної та інженерної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ завдали ще одного удару мостом біля Каховської ГЕС. Забезпечено ураження автомобільного мосту греблі Нової Каховки з контрольним винятком використання його за призначенням. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Байден і Сі Цзіньпін мають намір зустрітися : чому це важливо – про що говоритимуть. Експерти розповіли, які інтереси можуть переслідувати два лідери, готуючись до зустрічі та навіщо Сі Цзіньпіну турне до Південно-Східної Азії. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Читайте про це докладно у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що територіальний компроміс із РФ можливий: Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини