Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала кількох потужних ударів по противнику: що знищено
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала кількох потужних ударів по противнику: що знищено

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

6 липня 2022, 10:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Авіація Збройних сил України продовжує завдавати потужних ударів по силах загарбників. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

Авіація ЗСУ завдала кількох потужних ударів по противнику: що знищено

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Повідомляється, що авіація Повітряних Сил продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках, вражаючи позиції окупантів вогнем із повітря.

"5 липня бомбардувальники та штурмовики Повітряних Сил Збройних Сил України знищують два польові склади боєприпасів, два взводні опорні пункти російських окупантів, до двадцяти одиниць техніки та живу силу ворога", — Командування ЗС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Зеленського пояснили , коли ЗСУ повернуться до Луганської області. В Офісі президента вважають, що відхід ЗСУ з Лисичанська – це питання правильного повернення Донбасу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що від вашого села нічого не залишиться : окупанти готуються до втечі з Мелітополя. Російський військовий видав плани Кремля щодо тимчасово окупованого Мелітополя на Запоріжжі. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що авіація ЗСУ завдала ударів по опорних пунктах РФ: подробиці (відео). Ударна авіація Повітряних сил продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках, вражаючи позиції окупантів вогнем із повітря. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Дмитро Разумков розповів про дитячі мрії та сім'ю. Політик поділився про особисте життя та плани в інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини