Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація завдала точних ударів по позиціях росіян, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація завдала точних ударів по позиціях росіян, – Генштаб

У свою чергу, Росія завдала 85 ракетних та 35 авіаційних ударів по Україні. Також окупанти здійснили 63 обстріли з РСЗВ

30 грудня 2022, 09:00 comments2437
Поділіться публікацією:

Протягом минулої доби українські захисники вразили 5 пунктів управління, 5 районів зосередження живої сили та склад боєприпасів російських окупантів. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ. Зазначається, що авіація Сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, військової техніки та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу РФ.

Авіація завдала точних ударів по позиціях росіян, – Генштаб

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У Генштабі зазначають, що українські підрозділи ракетних військ та артилерії знищили 5 пунктів управління, 5 районів зосередження живої сили та склад боєприпасів окупантів.

У свою чергу російські загарбники 29 грудня завдали 85 ракетних та 35 авіаційних ударів по Україні, додали в Генштабі. Також окупанти здійснили 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Зазначається, що залишається небезпека авіаційних і ракетних ударів по критичній інфраструктурі України.

"Російські окупанти продовжують тероризувати громадянське населення України", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закінчення війни може бути ще ближчим: у Зеленського назвали важливу деталь, яка залежить від союзників.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна входить до військового 2023-го: експерти поділилися очікуваннями та прогнозами в ексклюзивному інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" писали — у четвер, 29 грудня, Україна зазнала чергової масованої ракетної атаки з боку Росії. За даними Генштабу ЗСУ, вдалося збити 54 ракети з 69. Які висновки можна зробити зараз? Чому РФ відкрито продовжує діяти терористичними методами, фактично вибиваючи карти з рук тих, хто бореться за переговори з агресором? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини