Головна Новини Суспільство Війна з Росією Артилеристи ЗСУ знищили важку техніку противника за допомогою британських гаубиць (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Артилеристи ЗСУ знищили важку техніку противника за допомогою британських гаубиць (ВІДЕО)

155 мм гаубиці перетворили російську техніку на купу металобрухту

18 червня 2022, 17:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали точних ударів по ворожій бронетехніці. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Артилеристи ЗСУ знищили важку техніку противника за допомогою британських гаубиць (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, воїни-артилеристи з 81 окремої аеромобільної бригади знищили один танк та дві бойові машини піхоти російських окупантів.

"Відпрацювали з британських польових причіпних гаубиць калібру 155 мм M777", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

На підтвердження своїх слів, наші воїни опублікували відео, на якому зафільмовано знищення супротивника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Польщі заявили , що "з дня на день" можуть запровадити протиракетний захист над західною Україною. Зважаючи на близькість ракетних ударів до польського кордону, Варшава може забезпечити протиракетну оборону над частиною України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що випад Токаєва на пітерському форумі: що стоїть за казахським невизнанням "Л-ДНР". Казахстан не визнає державний суверенітет Донецької та Луганської народних республік ("ДНР" та "ЛНР"). Експерт розповів, як оцінювати таку заяву. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Литва припиняє транзит частини товарів до області Калінінграда. Під заборону ЄС потрапило близько 50 відсотків усіх вантажів, які доставляють із регіонів Російської Федерації. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що потужні обстріли Донецька : з чим це пов'язано — хто за цим стоїть. Експерти розповіли, із чим можуть бути пов'язані інтенсивні обстріли росіян Донбасу і чи розуміють місцеві жителі, що у всьому винна РФ. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини