Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович прокоментував перспективи українського контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович прокоментував перспективи українського контрнаступу

Екс-радник глави офісу президента, а тепер популярний блогер Олексій Арестович розповів, як репрезентують український контрнаступ росіяни

5 червня 2023, 16:27 comments1338
Поділіться публікацією:

Серед російського військового керівництва існує дві думки щодо українського контрнаступу. Про це, як повідомляють "Коментарі", розповів популярний блогер Олексій Арестович.

Арестович прокоментував перспективи українського контрнаступу

Олексій Арестович

За його словами, одна група росіян стверджує, що це інформаційна операція і ніякого наступу не буде, друга впевнена, що потрібно "готуватися до серйозних ударів та втрати контрольованої території, але не зрозуміло, де буде наш основний удар".

Сам же Арестович, говорячи про терміни контрнаступу, упевнений у наступному:

"Коли психологічний розігрів досягне певного результату, а на землі буде закінчено все приготування, тоді все й почнеться. Негативного сценарію контрнаступу бути не може. Питання в тому, скільки своєї території ми зможемо звільнити за один раз? Росіяни знають, що втримати все їм не вдасться", — стверджує екс-радник глави офісу президента.

"Наступний контрнаступ буде вже з літаками. Швидкість його початку залежатиме від західних поставок озброєнь і боєприпасів. І так буде поки  ми не звільнимо всю нашу землю", — також каже Арестович.

Нагадаємо, що сьогодні російські ресурси вкотре вибухнули повідомленнями про початок українського контрнаступу. При цьому противником навіть називаються два напрямки українських ударів — у районі Соледара та Бахмута, а також повідомлялося про застосування на одному із напрямків танків "Леопард".

Українські експерти пояснили, чим можуть бути викликані ці заяви росіян.

Тим часом, Кремль розганяє новий фейк про загибель голови ГУР.

А Генштаб відреагував на інформацію про початок великого контрнаступу ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини