Головна Новини Суспільство Скандали У сім'ї Шойгу відбулися сенсаційні зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У сім'ї Шойгу відбулися сенсаційні зміни

Дочка військового міністра РФ повідомила, що давно розлучилася з відомим російським блогером Олексієм Столяровим

5 серпня 2023, 19:11 comments14625
Поділіться публікацією:

Дочка військового міністра РФ Сергія Шойгу Ксенія заявила, що давно "не пара" з відомим блогером Олексієм Столяровим, оскільки їм складно було поєднувати своє подружжя та напружений робочий графік. Про це повідомляють "Коментарі".

У сім'ї Шойгу відбулися сенсаційні зміни

Сергій Шойгу, його донька Ксенія, внучка Мілана та зять Олексій

При цьому екс-подружжя, коментуючи свій сімейний стан, запевнили журналістів, що вони залишаються друзями та "партнерами" у спортивних та інших проектах, а також у спільному вихованні доньки Мілани.

— Ми досить давно не є парою, але при цьому є партнерами та дуже близькими друзями, – заявила Ксенія Шойгу. — Але, звісно, не пара, бо неможливо в такому обсязі роботи себе знайти, бачимося, виключно, у свята.

Вже екс-зять Сергія Шойгу заявив, що рішення про розлучення було ухвалено "кілька місяців тому". І найголовніше для подружжя було, щоб їхня дочка не відчула їхнього розставання. Але вони "залишаються в одній команді" та "планують розвивати дуже багато спортивних проектів".

З ім'ям Олексія Столярова в Росії було пов'язано кілька скандалів, оскільки його позиція щодо війни в Україні відрізнялася від так званих Z-патріотів. Так, у лютому 2023 року він у соцмережах лайнкув пост російського блогера Юрія Дудя. Останній у річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі поширив текст, у якому називав дії Росії "безглуздими", а війну – "кривавою". Після цього лайка росіяни почали "травити" Столярова. Після цього він прибрав свій лайк.

Та він назвав росіян, які підтримують війну РФ проти України, "Z-бидлом".

Крім того, він неодноразово публікував фото, в яких не приховував свій розкішний спосіб життя.

Також варто зазначити, що днями було опубліковано відео із Ксенією Шойгу, на якому було видно, як вона проводить час із засудженим підлеглим Максимом Володимировим.

Тим часом, Трюдо заявив про своє розлучення.

Шойгу побував на Україні.

А експерти розповіли, чи Кремль може погодитися на справедливий мир в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини