Головна Новини Суспільство Скандали Нардепка критикує військових, які не забирають тіла загиблих: полковник ЗСУ різко відреагував на ці слова
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепка критикує військових, які не забирають тіла загиблих: полковник ЗСУ різко відреагував на ці слова

Полковник ЗСУ Анатолій Штефан відреагував на слова народної депутатки Мар’яни Безуглої щодо загиблих військових, яких лишають на полі бою.

17 грудня 2023, 14:15 comments3485
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про "смертельну бюрократію ЗСУ" та розкритикувала, що українські солдати не забирають тіл загиблих воїнів. Український військовий відреагував на слова нардепки та заявив про її "цинізм та ницість".

Нардепка критикує військових, які не забирають тіла загиблих: полковник ЗСУ різко відреагував на ці слова

Мар’яна Безугла критикує військових. Фото з вдікритих джерел

Мар’яна Безугла опублікувала допис у Facebook, де критикує військових. До тексту народна депутатка прикріпила фото загиблого українського солдата.

"Щодня ходять повз тіло і не забирають. Чому? Бо двохсотого треба вивезти, це ресурс. Розслідування, довідки, поховання, спілкування з сімʼєю і все інше", — пише Безугла.

Нардепка вказує, що нібито її зачепило це за живе, адже не забираючи тіло можна просто подати доповідь і уникнути проблем. За її словами це "сраний культ особистості". А подібні фото українські офіцери ніколи не опублікують.

На ці слова народної депутатки відреагував полковник ЗСУ Анатолій Штефан. За його словами лише "орки" щодня публікують фотографії загиблих українських солдатів, однак від сьогодні до них додалась Безугла.

"Цинізм, ницість і відсутність будь-яких яких моральних цінностей. Поки навіть не знаю як прокоментувати, що вона зробила", — пише Анатолій Штефан.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар'яна Безугла закликала мобілізувати жінок на війну. Крім того, нардепка заявила про необхідність мобілізації в Україні і волонтерів.

Також "Коментарі" писали, що Безугла критикує вище військове керівництво на чолі з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Народна депутатка вимагає відставки Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 грудня 2023, 15:01

Державність складається з відношення до свого народу інакше це не держава, а Скотний двір Оруела. Полковнику не подобається правда він будує перемогу брехнею? Тому і гине Україна, як гітлерівська Німеччина.


Новини