Головна Новини Суспільство Скандали 14-річного підлітка "запакували" в бус люди у військовій формі на Одещині
commentss НОВИНИ Всі новини

14-річного підлітка "запакували" в бус люди у військовій формі на Одещині

Невідомі особи у військовій формі з балаклавами на обличчі схопили підлітка, якого "запакували" в бус. Хлопцю нібито завдали кілька ударів автоматом, а згодом відпустили.

7 квітня 2024, 11:50 comments3844
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

2 квітня у селі Приозерне на Одещині четверо чоловіків у військовій формі зі зброєю в руках схопили чотирнадцятилітнього хлопця, посадили в бус та почали прямувати у бік села Червоний Яр. Коли ж особи дізнались про вік підлітка, то відпустили його за кілька кілометрів від місця проживання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Бессарабія INFORM". 

14-річного підлітка "запакували" в бус люди у військовій формі на Одещині

Постраждалий хлопець та співробітники соціально-психологічної допомоги. Фото: Бессарабія INFORM

Керівниця відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради Оксана Терзі розповіла місцевому виданню про інцидент з викраданням підлітка.

За її словами хлопець йшов до дівчини, коли біля нього з’явився білий бус з якого вибігли троє чоловіків у військовій формі з автоматами та балаклавами, які заламали руки підлітку. Ще один чоловік був за кермом автомобіля.

"Коли військові затягли хлопчину до мікроавтобусу, почали прикладати дуло автомату до його скроні, потім – до лоба, бо він чинив опір. Він почав викручуватися, а нападники його приборкали, наносячи удари по спині автоматом. Вони його побили та зв’язали руки пластмасовою стяжкою", — розповідає Терзі.

Деяку відстань хлопця везли у тиші, а коли вирішили запитати про вік підлітка то не повірили йому та попросили показати паспорт. Коли ж особи, які викрили хлопця зрозуміли, що везуть неповнолітнього, то зняли з нього стяжки та викинули з буса за 5-7 кілометрів від дому. Крім того, йому пригрозили, що якщо хлопець розкаже про інцидент, то вони знають де він його рідні живуть.

У школі про інцидент викрадення дитини дізналась вчителька від бабусі, яка бачила цей випадок. Згодом і сам хлопець зізнався про інцидент. Вчителька викликала поліцію, однак не отримала рішучих дій від правоохоронних органів.

"Був би цей хлопчина дитиною якихось чиновників, тоді б поліцейські  землю рили, але знайшли б винуватих за дві години", — заявляє начальниця відділу соціального захисту.

Через кілька днів вчителька знову викликала поліцію пригрозивши розголосом через ситуацію. Цього разу до хлопця приїхали слідчі та експерти, які дослідили місце події, а хлопчина пройшов медогляд. Крім того, поліція також почала шукати камери відеоспостереження, які могли б зафіксувати інцидент.

Наразі невідомо, чи це були військові, які проводять мобілізацію в Україні, чи озброєна банда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок смерті чоловіка після того, як його схопили працівники ТЦК. На інцидент відреагували представники ТЦК та пояснили ситуацію.

Також "Коментарі" писали про випадок, коли 19-річного студента незаконно мобілізували та відправили на війну кулеметником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

7 квітня 2024, 16:50

и как вы думаете, такие "новобранцы", будут очень мотивированы вовевать за вас?

Правда вам не нужна

7 квітня 2024, 11:22

Этих тварей валить нужно!!! бесспридел бандитов должен быть жестоко остановлен.


Новини