Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому ТЦК відреагували на смерть чоловіка, який після ВЛК потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому ТЦК відреагували на смерть чоловіка, який після ВЛК потрапив до лікарні

Хмельницький Територіальний центр комплектування заперечує причетність до смерті чоловіка, який потрапив до лікарні після проходження ВЛК.

3 квітня 2024, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жителька Хмельницького Наталія Антонюк повідомила, що її сина Андрія Панасюка "захопило ТЦК", "познущались" та не надали медичної допомоги, коли чоловік про неї попросив. Через кілька днів чоловік помер у лікарні. На інцидент відреагували у Хмельницькому ТЦК.

У Хмельницькому ТЦК відреагували на смерть чоловіка, який після ВЛК потрапив до лікарні

У Хмельницькому ТЦК заперечують причетність щодо до смерті чоловіка. Фото з відкритих джерел

У Хмельницькому ТЦК повідомили, що Андрію Панасюку була вручена повістка для уточнення даних та проходження ВЛК. Як зазначають у ТЦК під час перевірки з’ясувалось, що чоловік уникав служби та перебував у розшуку.

"Під час проходження ВЛК в громадянина було виявлено захворювання. Ураховуючи це, його направлено на до обстеження до медичного закладу. Погіршення стану здоров’я військовозобов’язаного та настання летального випадку відбулось вже в медичному закладі під час до обстеження", — запевняють у ТЦК.

Також у Хмельницькому ТЦК заперечили, що працівники військкомату здійснювали погрози, або ж чинили тиск на чоловіка.

"Інформація, яка розповсюджується в соцмережах про ігнорування скарг громадянина на стан здоров’я — не відповідає дійсності. Як і про фізичний вплив чи погрози зі сторони військовослужбовців територіального центру комплектування", — додали в ТЦК.

Нагадаємо, що за словами матері загиблого Наталія Антонюк, її сина не відпускали з приміщення ТЦК, а на прохання про допомогу, нібито заявили, що йому "під Авдіївкою допоможуть". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач сухопутних військ відреагував на скандали пов'язані з працівниками ТЦК.

Також "Коментарі" писали про випадок незаконної мобілізації, коли на війну відправили 19-річного студента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини