Головна Новини Суспільство події "Син помер після затримання ТЦК": жінка з Хмельницького розповіла про трагічний випадок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Син помер після затримання ТЦК": жінка з Хмельницького розповіла про трагічний випадок

Матір загиблого стверджує, що працівники Хмельницького ТЦК не надали допомогу чоловіку та заявили, що йому "під Авдіївкою допоможуть".

2 квітня 2024, 15:40 comments5137
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жителька Хмельницького Наталія Антонюк стверджує, що її сина Андрія Панасюка схопили працівники ТЦК, які, за її словами, знущались та погрожували йому. Через два дні чоловік помер у Хмельницькій міській лікарні.

"Син помер після затримання ТЦК": жінка з Хмельницького розповіла про трагічний випадок

До та після затримання працівниками ТЦК. Фото: Facebook Наталії Антонюк

Наталія Антонюк описала у себе на сторінці в Facebook трагічний випадок, який стався з її сином після затримання працівниками Хмельницького ТЦК. За її словами, коли Андрій сказав про проблеми зі здоров’ям та попросив про допомогу, працівники ТЦК заявили, що йому "під Авдіївкою допоможуть".

"27 березня 2024 року в магазині на вул. Тернопільській у м. Хмельницькому нашого сина Панасюка Андрія захопило ТЦК. У приміщенні на вул. Проскурівській, 35 над ним познущались, погрожували. В Андрія піднявся тиск, його не випускали з приміщення та на прохання надати допомогу, відповіли, що під Авдіївкою допоможуть", — описує ситуацію жінка.

Антонюк додає, що у ніч на 28 березня чоловік опинився в лікарні, де йому зробили нейрохірургічну операцію. Проте згодом чоловік помер.

"Ураження головного мозку виявились несумісними з життям. Учора ми Андрія поховали. Дві останні прижиттєві світлини Андрія: до відвідування  ТЦК і після… Нехай його кати пам'ятають ці фото. Офіційна скарга в МО подана" — повідомила  Наталія Антонюк.

Наразі ТЦК у Хмельницькому не коментувало ситуацію, а місцеве управління поліції повідомило, що зареєструвало заяву щодо ненадання допомоги Андрію Панасюку від працівників територіально центру комплектування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Тернопільщині чоловік помер після 9 днів з моменту мобілізації. У місцевому ТЦК пояснили ситуацію.

Також "Коментарі" писали про випадок на Закарпатті, коли чоловіки з сокирами напали на працівників ТЦК.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

3 квітня 2024, 18:26

Плохо дело, ребята. Выходит, враги у нас по обе стороны линии фронта. Если кацапы ракету на голову не бросят, то "свои" забьют насмерть. С таким государством и врагов не надо никаких.

Андрій

3 квітня 2024, 07:22

Яке ще "ненадання допомоги"?! Поліція злочинці! Вони намагаються притягнути за вуха статтю за якою винні не понесуть належного покарання. Як це так, здоровій людині раптом після доставки у тцк знадобилась допомога нейрохірургів. Тобто привезли вдарили чимось важким по голові і в результаті вбили. Треба відстрілюватись від цих злочинців (тцк та поліції).

президент клоун

2 квітня 2024, 21:25

я особисто застрелю одного і другого, коли підійдуть мені похуй так як і їм...

Зеленский президент

2 квітня 2024, 21:19

Бо не хтів боронити Україну. Закалюжний профнепридатний.

Зеленский президент

2 квітня 2024, 21:11

Бо не хтів боронити Україну. Закалюжний профнепридатний!

Виталий

2 квітня 2024, 20:46

ТЦК работает на врага

Партия 5.10

2 квітня 2024, 20:27

Отлично русский свинарник перестрелли в Крокусе, надо бы умножить на 1000. Русских свиней надо уничтожить,правда "выродок зеленский" ?

сова-сова

2 квітня 2024, 19:43

зеблювотні скоти чому при параші ніхто не здихав у військкоматах може вивіска тцк вплаває змініть вивіску перейменуйте те скотське тцк

выродок зеленский

2 квітня 2024, 19:14

Ничего страшного, в европу попадет раньше))) Правда в виде органов, но хоть так)))))

выродок зеленский

2 квітня 2024, 19:11

А как скакал на майдане, как скакал)))) Ну ничего страшного, сдох и сдох. Пусть бандере пожалуется))))


Новини