Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий помер через 9 днів після мобілізації: у ТЦК прокоментували ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий помер через 9 днів після мобілізації: у ТЦК прокоментували ситуацію

У Тернопільському ТЦК повідомили від чого помер військовий, якого мобілізували на початку лютого.

12 лютого 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Микола Ірзайкін був призваний 1 лютого до лав ЗСУ, а за 9 днів він помер. У Тернопільському ТЦК відреагували на трагічний випадок зі смертю нещодавно мобілізованого чоловіка.

Військовий помер через 9 днів після мобілізації: у ТЦК прокоментували ситуацію

Військовий помер після мобілізації. Фото з відкритих джерел

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив на своїй сторінці у Facebook про смерть 35-річного чоловіка, на ім'я Микола Ірзайкін, який помер за 9 днів після мобілізації до лав ЗСУ.

На сторінці Тернопільського обласного ТЦК СП відреагували на трагічний інцидент та більш детально розповіли про смерть нещодавно мобілізованого чоловіка. Миколу Ірзайкіна мобілізували 1 лютого, а 9 числа він помер через гостру легенево-серцеву недостатність.

"Солдат Ірзайкін був призваний на військову службу за мобілізацією 01 лютого 2024 року Тернопільським ОМТЦК СП та направлений в навчальний центр, для проходження навчання на посаді курсанта навчального взводу відповідної військової частини. Проте, 09 лютого 2024 року на імʼя начальника Тернопільського ОМТЦК СП від командування військової частини надійшло повідомлення про смерть солдата Миколи Ірзайкіна внаслідок гострої легеневої — серцевої недостатності, про що було сповіщено родину військовослужбовця", — повідомили у Тернопільському ТЦК.

У ТЦК також наголосили, що усі мобілізовані військовослужбовці, які потрапляють до лав ЗСУ спочатку потрапляють на проходження двомісячного курсу базової військової підготовки, а потім проходять ще один курс за своєю спеціальністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ДБР провело досудове розслідування інциденту побиття у військкоматі на Тернопільщині.

Також "Коментарі" писали про працівника ТЦК з Тернопільщини, який похвалився відпочинком у Домінікані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини