Головна Новини Суспільство Скандали Арестович прокоментував інтерв’ю Залужного: чекаю звинувачень у зраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович прокоментував інтерв’ю Залужного: чекаю звинувачень у зраді

Олексій Арестович очікує, що головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного будуть критикувати та звинуватять у зраді.

2 листопада 2023, 14:25 comments13889
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що інтерв’ю Валерія Залужного нібито має подібні тези, які раніше озвучував він. Однак, за його словами, тоді Арестовича розкритикували, тому він очікує, звинувачень у бік генерала Залужного.

Арестович прокоментував інтерв’ю Залужного: чекаю звинувачень у зраді

Популярний блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Популярний блогер Олексій Арестович у Twitter написав, що Залужний під час розмови з виданням The Economist озвучив тези, які подібні до раніше сказаних слів ним самим.

"Якось тези з інтерв'ю Залужного підозріло збігаються з тезами з інтерв'ю Арестовича", — пише блогер, однак не називає конкретні подібності між тезами, які озвучив генерал Валерій Залужний та Олексій Арестович.

Військовий оглядач продовжив свою заяву словами, що очікує звинувачень у бік Валерія Залужного щодо шпигунства на користь РФ.

"Так де ж зрада? Чекаю звинувачень ВФ у тому, що він – московський шпигун, посланий зібрати електорат ОПЗЖ", — іронічно коментує Олексій Арестович.

Нагадаємо, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, чому контрнаступ ЗСУ повільний та вказав, що у цій ситуації це була його помилка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал Валерій Залужний назвав, що потрібно, щоб вийти з глухого кута у війні проти Росії та перемогти її у цій битві. Також Залужний пояснив, кому на користь тривала війна в Україні. За словами українського генерала Росія має більшу можливість залучати людського ресурсу для ведення війни, адже на відмінно від України для Кремля громадяни власної країни це найдешевший ресурс.

Також "Коментарі" писали про передвиборчу програму Арестовича у якій він заявив, що готовий не відвойовувати окуповані території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини