Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний пояснив, кому на користь тривала війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний пояснив, кому на користь тривала війна в Україні

Залужний назвав найбільший ризик довготривалої війни України проти Росії.

2 листопада 2023, 08:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що тривала війна в Україні на користь Росії, яка має великий людського ресурсу та більшу економіку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Залужного для видання The Economist.

Залужний пояснив, кому на користь тривала війна в Україні

Генерал Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

За словами генерала Валерія Залужного одним з найбільших ризиків війни в Україні полягає у тому, що окопна війна може продовжуватись роками та виснажувати країну. Путін розраховує на зменшення підтримки від Заходу та значного зниження морального духу в серед українського народу від довготривалої війни.

Росія може залучити утричі більший людський ресурс для введення війни, крім того, Російська Федерація перевершує українську економіку, навіть попри санкції Заходу.

"Скажімо відверто, це феодальна держава, де найдешевший ресурс — людське життя. А для нас… найдорожче, що у нас є, — це наші люди", — пояснює Валерій Залужний.

Залужний стверджує, що наразі у нього є достатньо людей для ведення війни. Однак в якийсь момент "ми виявимо, що у нас просто не вистачає людей для боротьби", вказує головнокомандувач ЗСУ. Генерал пояснює, що Україна може перемогти завдяки сучасним технологіям, які допоможуть змінити ситуацію на полі бою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Валерій Залужний визнав свою помилку під час контрнаступу ЗСУ. Український генерал вказує, що розраховував, що президент Росії Володимир Путін зупинить війну після того, як його країна втратила понад 150 тис. російських солдатів.

Також "Коментарі" писали про генерала Валерія Залужного, який розповів, що допоможе Україні змінити хід війни проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини