Головна Новини Суспільство релігія На Прикарпатті московські попи взялися за продаж розкішних хором: із джакузі та гаражем на пульті
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті московські попи взялися за продаж розкішних хором: із джакузі та гаражем на пульті

Розкішний двоповерховий будинок у селі Крихівці, на Прикарпатті продає УПЦ МП

7 квітня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

"Скромне" помешкання вартує 105 тис доларів, пишуть "Коментарі" з посиланням на "24 канал". Проросійські попи вирішили "очиститись" від непотрібного майна, й виставили на продаж шикарну резиденцію, де можна і "розслабитися" у джакузі й одночасно натиснувши кнопку на пульті, відкрити гараж.

На Прикарпатті московські попи взялися за продаж розкішних хором: із джакузі та гаражем на пульті

Скільки вартує маєток УПЦ МП на Івано-Франківщині

Будинок, площею у 230 метрів квадратних, оцінили у 105 тис. доларів. Усередині: п’ять кімнат, два санвузли з ванною-джакузі та кухня. Проте, як йдеться в описі оголошення, меблів у будинку немає.

У додаток також  іде — земельна ділянка у шість соток й мегасучасний гараж.

"Дуже гарне та комфортне місце для життя", — пишуть у повідомленні.

Зі світлин видно, що поблизу побудований храм,  а на вулиці, — облаштована альтанка для відпочинку.

Через декілька годин, оголошення з сайту прибрали, й зявилося нове – де оселю описують скромніше, однак, ціна зазначена — та ж сама.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, УПЦ-ПЦУ: єдиний храм Московского патріархату на Львівщині переходить до ПЦУ В своїй історії церква вже належала представникам Польської, Румунської та Російської православної церков.
Читайте також на сайті "Коментарі", навіщо знадобився домашній арешт митрополита Павла – як треба діяти щодо УПЦ МП. Арештом митрополита Павла влада вирішує проблему спротиву поверненню Печерської Лаври під контроль держави.
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, золота рибка не впоралася: Суд призначив митрополиту УПЦ МП Павлу (Лебедю) запобіжний захід.Митрополиту призначили цілодобовий домашній арешт на 60 днів з зобов'язанням носити електронний браслет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини