Головна Новини Суспільство медицина Від COVID-19 видужала рекордна кількість людей: статистика в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Від COVID-19 видужала рекордна кількість людей: статистика в Україні

Найбільшу кількість випадків зафіксували у Харківській області

30 квітня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України повідомив, що станом на 30 квітня коронавірусом інфікувалося 10 072 людини. При цьому змогли побороти захворювання 20 192 громадян, що є рекордним значенням з початку пандемії. Раніше найбільшу кількість одужавших (20 062) зафіксували 28 квітня. Статистику міністр оприлюднив у Facebook.

Від COVID-19 видужала рекордна кількість людей: статистика в Україні

ід COVID-19 видужала рекордна кількість людей: статистика в Україні - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що найбільше нових випадків виявили у Харківській, Дніпропетровській, місті Київ, Запорізькій і Львівській областях.

За минулу добу до лікарні було доставлено 3 117 пацієнтів, зареєстровано 307 випадків смерті від наслідків коронавірусу, а також здійснено 90 101 тестування на виявлення захворювання.

За весь час пандемії в країні було виявлено 2 069 537 підтверджених випадків COVID-19, з них 44 085 виявилися летальними

Нагадаємо, що за словами головного інфекціоніста Львівської області Сергія Федоренка, симптоми коронавірусу, які зустрічалися у хворих на початку пандемії, можна спостерігати все рідше. У заражених коронавірусом відзначається висока температура, задишка, а також присутня загальна слабкість, через який люди насилу можуть пересуватися. Серед симптомів також розлади шлунково-кишкового тракту, зокрема діарея і блювота.

Раніше портал "Коментарі" писав, що американське видання Bloomberg оприлюднило список найбільш безпечних і стійких до коронавірусної пандемії країн. Даний рейтинг складали з урахуванням індексу заражуваності, смертності в результаті коронавірусу, кількості тестувань і відсоток виявлення захворювання, масштаби вакцинації, надійність карантинних заходів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини