Головна Новини Суспільство медицина В Україні антирекорд нових випадків COVID з початку року
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні антирекорд нових випадків COVID з початку року

Найбільша кількість заражень фіксується в столиці, Львівської, Київської, Харківської та Вінницькій областях.

19 березня 2021, 08:41
Поділіться публікацією:

Кількість інфікованих коронавірусом на території України зростає. Станом на 19 березня, число хворих на COVID-19 становить 15 850 осіб — це антирекорд нових випадків з початку року. Дану статистику оприлюднив глава МОЗ Максим Степанов.

В Україні антирекорд нових випадків COVID з початку року

В Україні антирекорд нових випадків COVID з початку року - фото з відкритих джерел

Зокрема, за минулу добу коронавірус виявили у 830 дітей та 401 медичного працівника.

Найбільша кількість заражень фіксується в столиці, Львівській, Київській, Харківській та Вінницькій областях.

Міністр охорони здоров'я також повідомив, що за минулу добу одужало 4 592 особи, госпіталізовано 4 444 пацієнти, а також зафіксовано 262 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

Станом на сьогодні, загальна кількість хворих за весь час пандемії в Україні становить 1 519 926 людей, а також 29 515 летальних випадків.

Нагадаємо, що напередодні в Україні зафіксували 289 випадків смерті від коронавірусного захворювання. Це максимальне значення летальних випадків з початку пандемії на території країни.

Раніше портал "Коментарі" писав, що за словами глави Міністерства охорони здоров'я України Максима Степанова, на території всієї країни поки не будуть введені жорсткі обмеження через спалах коронавірусного захворювання. Однак громадяни повинні суворо дотримуватися вимог, які передбачає карантин. Експерти впевнені, що загальний локдаун не убезпечує від наступних сплесків захворювання, зате жорстко б'є по економіці. Тому, по-перше, доречніше назвати основні зони ризику — "розсадники" інфікування. Наразі (на відміну від карантину весни 2020 року) такі дослідження вже є. Ці види діяльності треба або обмежити, або жорстко контролювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини