Головна Новини Суспільство медицина У Зеленського розповіли, чи бути загальнонаціональному локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чи бути загальнонаціональному локдауну

Введення локдауну зупинить більшість сфер промисловості в країні, кажуть в команді президента

2 квітня 2021, 14:36
Поділіться публікацією:

На тлі загострення коронавірусної ситуації в країні багатьох українців турбує питання локдауну. Конкретну позицію представника Офісу президента Кирила Тимошенка представили на "Україна 24".

У Зеленського розповіли, чи бути загальнонаціональному локдауну

Локдаун в Україні поки вводити не планують. Фото із відкритих джерел

За словами чиновника, загальнонаціонального локдауну в Україні найближчим часом не планується. Частина областей і без цього знаходиться в "червоній" карантинній зоні, і, як каже Тимошенко, це допомагає збити градус коронавірусної напруги.

В Офісі президента не хочуть гальмувати роботу більшості промислових сфер в Україні, а це обов'язково станеться в разі загального жорсткого локдауну. Замість цього, пояснює Кирило Тимошенко, влада взяла курс на "місцеві карантини". Чиновник упевнений, такий підхід виправдовує себе, адже економіці країни не завдається непоправна шкода.

Як приклад, Тимошенко називає Івано-Франківську область, котру поступово готують до виходу з "червоної" зони. Політик каже, що жорсткі карантинні обмеження діяли в цій галузі майже місяць, і це змогло стримати активне поширення коронавірусу. Подібним чином українська влада збирається діяти і далі, якщо ситуація дійсно не стане особливо критичною.

Варто відзначити, що останнім "форпостом" коронавірусної ситуації в Україні залишається Херсонська область. Саме це регіон вже кілька тижнів єдиний залишається в "жовтій" зоні карантину. Оновлений список карантинних зон можна дізнатися в нашому матеріалі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який відсоток українського населення підтримує ідею локдауну для всієї країни. Також в публікації є інформація про те, скільки людей постійно моніторить новини про ковідну ситуацію в Україні та світі.

Крім цього на порталі вдасться прочитати, яка країна стала новим епіцентром поширення COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини