Головна Новини Суспільство медицина Слідом за Одещиною: в Україні ще одна область потрапила в "червону" зону
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за Одещиною: в Україні ще одна область потрапила в "червону" зону

Наразі "червоними" в Україні є вісім регіонів

22 березня 2021, 16:03 comments1113
Поділіться публікацією:

Слідом за Одеською областю до "червоної" зони карантину потрапила і Сумщина. Таке рішення було прийнято представниками Міністерства охорони здоров'я України 22 березня, повідомляє Telegram-канал "Україна 24/7".

Слідом за Одещиною: в Україні ще одна область потрапила в "червону" зону

У "червоній" зоні карантину знаходиться сім областей і столиця. Фото: Shutterstock

Сумська область вже якийсь час перебувала в попереджувальній "помаранчевій" зоні, але за останні кілька днів у регіоні збільшилася кількість госпіталізованих коронавірусних хворих. Обмеження "червоної" зони тут почнуть діяти із 24 березня.

"Сусідами" Сумщини серед регіонів із найвищими карантинними обмеженнями стали Київ і Київська область, Закарпаття, Одеська, Івано-Франківська, Житомирська та Чернівецька області.

Загалом у "помаранчевий" колір карантин "пофарбував" 11 регіонів України. Це означає, що на Вінниччині, Дніпропетровщині, Донеччині, Львівщині, Луганщині, Полтавщині, Чернігівщині, а також у Миколаївській, Тернопільській, Черкаській областях украй можливе введення жорсткого локдауну.

Поки ж на території цих регіонів діють обмеження "жовтої" зони. Це означає, що існує низка обмежень на проведення спортивних і масових заходів (лише 50% глядачів у залі) і щодо роботи закладів громадського харчування (можуть бути відкриті лише до опівночі).

Найбільш далекі від потрапляння до категорій територій із найвищим рівнем епідеміологічної небезпеки станом на 22 березня є Волинь, Запоріжжя, Рівненська, Кіровоградська, Херсонська та Харківська області. Вони як і раніше залишаються в "жовтій" зоні. 

На сьогоднішній нараді при президенті Володимирі Зеленському йшлося і про те, що найбільше хворих на коронавірус усе ще виявляють в Івано-Франківській та Вінницькій областях, а також у столиці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Україні почав діяти новий порядок роботи громадського транспорту для "червоної" карантинної зони. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви знайдете інформацію про те, скільки українців мали побічні реакції після вакцинації від COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини