Головна Новини Суспільство події В Україні новий порядок роботи транспорту в "червоних" зонах: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні новий порядок роботи транспорту в "червоних" зонах: що змінилося

Про рішення проінформували в Мінінфраструктури

22 березня 2021, 15:47
Поділіться публікацією:

В Україні змінили порядок роботи транспорту в регіонах із "червоним" рівнем епідемічної небезпеки у зв'язку з коронавірусом. Про це йдеться в повідомленні глави Міністерства інфраструктури Владислава Криклія в Telegram-каналі.

В Україні новий порядок роботи транспорту в "червоних" зонах: що змінилося

Фото з відкритих джерел

Тепер регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в кожній області можуть самостійно приймати рішення про карантинні обмеження для автотранспорту і доріг у регіонах "червоної" зони.

Наприклад, вони можуть заборонити регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним і залізничним транспортом. Але є винятки. Серед них:

- транзитні перевезення;

- перевезення легковими авто, в яких кількість пасажирів, включаючи водія, становить до п'яти осіб (діти віком до 14 років не враховуються);

- перевезення службовим або орендованим автотранспортом підприємств і установ, про які проінформована Нацполіція;

- міжнародне автосполучення, але потрібен негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений максимум за 48 годин.

Крім того, заборонити на місцевому рівні можуть посадку пасажирів в автомобільний або залізничний транспорт міжобласного сполучення, крім спеціальних залізничних рейсів.

Нагадаємо, в Україні знову змінилися правила карантину. Ми дізналися, що і де заборонено. Посилення епідемічних вимог в низці регіонів країни діятимуть до 9 квітня. Для Києва і чотирьох областей заборони діють вже з суботи, 20 березня.

Як повідомлялося раніше, Зеленський розкритикував місцеві локдауни та вимагає фінансової підтримки для українців. Президент чекає від місцевої влади відповідних пропозицій, щоб розглянути й затвердити їх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини