Головна Новини Суспільство медицина Пандемія за добу забрала життя рекордної кількості хворих
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія за добу забрала життя рекордної кількості хворих

Найбільшу кількість смертей зафіксували в Сполучених Штатах Америки

13 січня 2021, 08:43
Поділіться публікацією:

За минулу добу від ускладнень, викликаних коронавірусним захворюванням померла рекордна кількість людей: світі зафіксували 15 711 летальних випадків. За цей же час коронавірусом захворіли 663 тисячі людей. Ці дані оприлюднені на сайті Worldometers.

Пандемія за добу забрала життя рекордної кількості хворих

Пандемія за добу забрала життя рекордної кількості хворих - фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість смертей зафіксували в Сполучених Штатах Америки — 4 259, а всього за минулу добу там виявлено 222 тисячі заражень COVID-19. Більше тисячі жителів померли в Великобританії, Бразилії, а також Німеччині.

За весь час пандемії коронавірусу у світі померло 1 мільйон 970 тисяч осіб, видужало 65, 8 мільйонів хворих. Станом на сьогодні від вірусу лікуються понад 24 мільйонів людей.

Раніше у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що в новому 2021 році, населенню не вдасться отримати колективним імунітет до коронавірусного захворювання, попри масове щеплення. Таку заяву зробила головний науковий співробітник ВООЗ Сумья Свамінатан.

Нагадаємо, що у зв'язку з поширенням коронавірусного захворювання, Кабінет міністрів України прийняв рішення посилити карантинні обмеження з 8 по 24 січня. Як відзначають в уряді, рішення посилити карантинні заходи було прийнято з метою не допустити розгортання потужної хвилі коронавірусного захворювання, яка може наступити після новорічних свят.

Видання "Коментарі" розповідало про п'ять безглуздостей січневого локдауну в Україні. Як показало опитування, проведене компанією Research & Branding Group, думки українців щодо доцільності нинішнього локдауну розділилися навпіл. У той час як 42% підтримують його введення, рівно стільки ж — 42% — не підтримують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини