Головна Новини Суспільство медицина Названо області України з найвищою смертністю від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо області України з найвищою смертністю від COVID-19

Міністерство охорони здоров'я України назвало дві області з найбільшою смертністю від коронавірусної інфекції

24 жовтня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Коронавірус в Україні продовжує набирати обертів, за минулу добу в країні зареєстрували 20 791 новий випадок захворювання, 1533 серед них — діти.

Названо області України з найвищою смертністю від COVID-19

Коронавірус в Україні (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я, найвища смертність від коронавірусної інфекції зафіксована в Дніпропетровській (померло 56 осіб за добу) і в Запорізькій (50 осіб) областях.

Згідно з оновленою статистикою, найактивніше COVID-19 "б'є" по Дніпропетровській (2211 нових випадків), Львівській (1509), Харківській (1508), Одеській (1403), Херсонській (1085) областях. А найменше випадків захворювання зафіксовано в Кіровоградській (163) і Закарпатській (211) областях.

До слова, за минулу добу до медичних установ з коронавірусною інфекцією було госпіталізовано майже 6 тисяч осіб.

Нагадаємо, політолог Віктор Таран розповів, що у зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус в Україні є великий ризик, що в найближчі тижні країни світу внесуть нашу країну у "чорний список" і ми втратимо можливість подорожувати без перешкод.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голова українського Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив невтішний прогноз з приводу коронавірусу, однак, за словами міністра, "ми можемо повернутися до нормального життя". Представник МОЗ вважає, що COVID-19 може ніколи не зникнути.

Читайте також, які симптоми коронавірусу свідчать про необхідну госпіталізацію. Експерти зазначили, що це біль у грудині, утруднене дихання і задуха навіть без фізичного навантаження. Також до симптомів, які повинні викликати занепокоєння, слід віднести низьку сатурацію кисню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини