Головна Новини Суспільство події Які симптоми коронавірусу свідчать про необхідну госпіталізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Які симптоми коронавірусу свідчать про необхідну госпіталізацію

У МОЗ пояснили коли може знадобитися госпіталізація

5 жовтня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Якщо ви відчуваєте деякі з цих симптомів, то вам може знадобитися госпіталізація. Про це повідомляють на сторінці Міністерства охорони здоров'я України в Facebook.

Які симптоми коронавірусу свідчать про необхідну госпіталізацію

МОЗ назвало симптоми COVID-19, коли потрібен кисень, фото з відкритих джерел

До переліку симптомів COVID-19, що свідчать про перебіг хвороби у формі середньої тяжкості, належать наступні симптоми. Це біль в груднині, важко дихати та задуха навіть без будь-якого фізичного навантаження. Також до симптомів, що мають викликати занепокоєння слід віднести низьку сатурацію кисню, якщо в пацієнта рівень кисню в крові менше 95-92%. Аби з'ясувати яка насиченість киснем крові, треба мати пульсоксиметр.

Крім того, в пацієнта є порушення свідомості. В такому разі слід звернутися до сімейного лікаря. Медичний працівник має провести обстеження та визначити чи необхідна госпіталізація пацієнту. Чи можливе лікування вдома, вирішує ваш сімейний лікар.

Станом на 5 жовтня в Україні зафіксували 9 846 захворілих на COVID-19, серед них 918 дітей та 207 медпрацівників. За останню добу померло 317 українців. Лідер за кількістю хворих — Дніпропетровська область (992), на другому місці — Харківська (940), на третьому — Одеська (809). Також багато нових випадків фіксують в Запорізькій (667) та Донецькій (662) областях.

Портал "Коментарі" повідомляв чому рівень захворюваності на коронавірус в Україні перевищує навіть найпесимістичніші прогнози. Єдиний спосіб зменшити кількість нових випадків зараження COVID-19 — вакцинація та дотримання всіх протиепідемічних заходів. Кожен українець мусить дбати про своє здоров’я і здоров’я свого оточення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини