Головна Новини Суспільство медицина Чому коронавірус в Україні перевищує навіть найпесимістичніші прогнози
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому коронавірус в Україні перевищує навіть найпесимістичніші прогнози

Пандемія завдала сильного удару не лише по Україні, але й по Європейському Союзу

1 жовтня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

У п’ятницю, 1 жовтня, в Україні виявили рекордну кількість інфікованих коронавірусом пацієнтів. Сьогодні Україна перетнула межу в 12 034 інфікованих за добу. Цей показник продовжує перевищувати навіть найпесимістичніші прогнози. Про це повідомили у пресслужбі мністерства охорони здоров’я.

Чому коронавірус в Україні перевищує навіть найпесимістичніші прогнози

Карантин, фото з відкритих джерел

Єдиний спосіб зменшити кількість нових випадків зараження COVID-19 — вакцинація та дотримання всіх протиепідемічних заходів. Кожен українець мусить дбати про своє здоров’я і здоров’я свого оточення. 

Незважаючи на всі переваги вакцинації проти коронавірусу, в деяких людей вона може спричинити побічні реакції. Якою є їхня допустима норма за медичними протоколами, а які можуть викликати занепокоєння.

Пандемія завдала сильного удару не лише по Україні, але й по Європейському Союзу. Але після початкового шоку європейці почали обмірковувати, як боротися з наслідками Covid-19. Європейські лідери побачили, в якому напрямку вони почали рухатися через Covid-19 і вчасно зупинилися. Пандемія, яка спочатку роз'єднала країни, може стати каталізатором тіснішого союзу, шлях до якого так довго шукали. 

Нагадаємо, у МОЗ розповіли, як відрізнити атипові симптоми "Дельта"-штаму коронавірусуЗа словами Ігоря Кузіна, клінічні дослідження тривають і поки що рано говорити про конкретні симптоми, які підтверджують "Дельта"-штам. Кузін зазначив, рано говорити про те, що "Дельта"-штам коронавірусу супроводжується кишковими розладами. Із загальної кількості захворювань таких випадків всього 5-7%.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Віктор Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин.

Також раніше видання "Коментарі" писало — Віктор Ляшко назвав області, які за крок до "червоної" зони. Як і торік загострення коронавірусу в Україні настає із Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://moz.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини