Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, як відрізнити атипові симптоми «Дельта»-штаму коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, як відрізнити атипові симптоми «Дельта»-штаму коронавірусу

У Міністерстві охорони здоров'я України назвали атипові симптоми коронавірусу штаму "Дельта"

27 вересня 2021, 11:00 comments2886
Поділіться публікацією:

У Міністерстві охорони здоров'я України розповіли, як відрізнити симптоми коронавірусу штаму "Дельта" від симптомів, властивих вірусу, який був зафіксований медиками раніше. Говорити про те, що наявність "Дельта"-варіанту підтверджується кишковими розладами передчасно. Цьому штаму притаманні атипові симптоми. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів головний санітарний лікар України Ігор Кузін під час розмови з журналістами "РБК-Україна".

У МОЗ розповіли, як відрізнити атипові симптоми «Дельта»-штаму коронавірусу

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

За словами Ігоря Кузіна, клінічні дослідження тривають і поки що рано говорити про конкретні симптоми, які підтверджують "Дельта"-штам. Кузін зазначив, рано говорити про те, що "Дельта"-штам коронавірусу супроводжується кишковими розладами. Із загальної кількості захворювань таких випадків всього 5-7%.

Головний санлікар зазначив, початкові симптоми у коронавірусу і його "Дельта"-штаму дуже схожі. Це нежить, слабкість, підвищення температури тіла.

Ігор Кузін підкреслив, про ці симптоми є сенс говорити тільки для тих людей, які ще не вакциновані проти коронавірусу. Люди, які отримали щеплення проти ковіду, мають інші симптоми, які не так виражені. Трохи підвищується температура, але загалом хвороба протікає набагато легше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин.

Також раніше видання "Коментарі" писало — Віктор Ляшко назвав області, які за крок до "червоної" зони. Як і торік загострення коронавірусу в Україні настає із Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини