Головна Новини Суспільство події Експерт: в найближчі тижні Україну внесуть до «чорного списку» через спалах коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: в найближчі тижні Україну внесуть до «чорного списку» через спалах коронавірусу

Українці втратять можливість подорожувати по світу

22 жовтня 2021, 10:14
Поділіться публікацією:

У зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус в Україні є великий ризик, що в найближчі тижні країни світу внесуть нашу країну в "чорний список" і ми втратимо можливість подорожувати без перешкод. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє політолог, історик і блогер Віктор Таран.

Експерт: в найближчі тижні Україну внесуть до «чорного списку» через спалах коронавірусу

Кордон України. Фото з відкритих джерел

Політолог зазначає, Україною шириться хвиля короновірусу. Статистика невтішна. 23785 нових хворих за добу. З них — кожен 40 вмирає. 614 в добу, більше 63.000 за час пандемії. Україна на третьому місці в світі по смертності. Гірша ситуація тільки в США і Росії. Неприємно, що це тільки початок. Поки що немає підстав говорити, що ситуація незабаром може змінитися в кращу сторону, адже з вакцинацією Україна сильно затягла процес.

"Є ризик, що в найближчі тижні країни світу внесуть нашу країну в" чорний список "і ми втратимо можливість подорожувати по світу. Ну, і, звичайно, — "червона зона" масово поширюється по Україні. Сьогодні з великою ймовірністю вона пошириться на Київ. Чому так? Все просто. В Україні вакцинувалися лише 6 мільйонів чоловік, що складає всього 20% населення. Нагадую, вакцина не захищає вас 100% від хвороби. Її мета інша — щоб, якщо ви захворієте, могли легше перенести хворобу. Зараз 97% госпіталізованих і 100% в реанімації — невакциновані. Тому закликаю всіх — вакцинуйтеся! Збережіть здоров'я собі та іншим! ", — зазначив Віктор Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в МОЗ пояснили потрібно буде вакцинуватися проти коронавируса щорічно. Відповідь позитивна, адже вірус нікуди не зникне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 жовтня 2021, 11:09

Зате як "патріотично" глузували з Росії та стану пандемії там, а в себе не помітили негараздів. Зате корумповані куми-патріоти з Рошен-95, які монополізували вісі чиновницькі посади під час двох революційніших перерозподілів потоків очолених Порошенком (2004, 2014 років) купують намордники з відкатами.


Новини