Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус може не зникнути ніколи - очільник МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус може не зникнути ніколи - очільник МОЗ

Внаслідок коронавірусу в Україні померло понад 62 тисяч громадян

22 жовтня 2021, 12:06
Поділіться публікацією:

Очільник українського Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив невтішний прогноз з приводу коронавірусу, однак, за словами міністра, "ми можемо повернутися до нормального життя". Про це пише УНІАН.

Коронавірус може не зникнути ніколи - очільник МОЗ

Віктор Ляшко - фото з відкритих джерел

Так, представник Міністерства охорони здоров'я вважає, що COVID-19 може ніколи не зникнути. Чиновник нагадав, що з початку коронавірусної пандемії в Україні минуло 20 місяців, а громадськість цікавить відповідь на одне питання: коли закінчиться пандемія.

"Неприємна новина в тому, що COVID-19 може не зникнути ніколи. Хороша новина — ми можемо повернутися до нормального життя з циркуляцією вірусу між нами", — сказав Ляшко.

Міністр охорони здоров'я додав, що внаслідок коронавірусу в Україні померло понад 62 тисяч громадян. Ляшко порівняв таку кількість з населенням Борисполя і Первомайська.

Крім того, чиновник зазначив, що зараз більшість громадян бояться бути відповідальними як себе, так і за своїх близьких і шукають легких шляхів, що дозволяють обійти карантинні заходи. Це, своєю чергою, призводить до попиту на підроблені документи, а також "підживлює антивакцинальний рух".

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що за минулу добу, 21 жовтня, в Україні виявили рекордну кількість хворих на коронавірус — 23 785. Попередній рекорд зафіксували в країні за добу 20 жовтня — 22 415 кейсів зараження. Крім того, за минулу добу від коронавірусу померло 614 громадян, що також є рекордом у країні. Максимальну кількість летальних випадків серед українців зафіксували 20 жовтня — 546.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

СЕРГЕЙ

22 жовтня 2021, 11:26

ПОЧЕМУ ЭТО РАБОТАЕТ В ИЗРАИЛЕ А У НАС ТУПАЯ ПОГОЛОВНАЯ ВАКЦИНАЦИЯ!!! Защищенным (переболевшим и защищенным) считается: - лицо, переболевшее коронавирусом, в течение полугода после положительного ПЦР-теста. Если после получения положительного ПЦР-теста прошло более полугода, для получения справки о "зеленом стандарте" необходимо получить одну дозу вакцины против коронавируса; - лицо, получившее положительный результат серологической проверки (проверки на антитела) и сделавшее после этого как минимум одну прививку против коронавируса.


Новини