Головна Новини Суспільство медицина Лікар назвав новий фейк щодо вакцинації проти СOVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар назвав новий фейк щодо вакцинації проти СOVID-19

За словами лікаря, "фейковізація працює невпинно"

31 жовтня 2021, 22:05 comments1066
Поділіться публікацією:

Головний лікар одного із діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецький повідомив про появу нового фейку щодо вакцинації проти коронавірусного захворювання. Так, поширюється неправдива інформація про те, що у щеплених людей вірус усередині організму менше мутує. Про це фахівець написав у своєму Telergam-каналі.

Лікар назвав новий фейк щодо вакцинації проти СOVID-19

Лікар назвав новий фейк щодо вакцинації проти СOVID-19 - фото з відкритих джерел

"Цікаво, хто вигадав фейк, що у вакцинованих вірус усередині менше мутує?", — запитав лікар, додавши, що "фейковізація працює невпинно".

Зазначимо, що днями заступник міністра охорони здоров'я України Ігор Кузін розвінчав найбільш популярні фейки та вакцини проти коронавірусного захворювання. Найабсурднішою представник МОЗ назвав інформацію, що щеплення від ковіду здатне викликати безпліддя або впливати на ДНК. Головний санлікар підкреслив готовність постійно підтверджувати, що вакцинація є не лише ефективною, а й безпечною. На підтвердження цього, за словами Ігоря Кузіна, є перелік досліджень медиків. Тому заступник міністра охорони здоров'я закликає не вірити вигаданим фейкам.

Крім того, група вчених на чолі з науковим керівником компанії Quest Diagnostics Лі Юнхуном розвіяли відомий багатьом міф, який свідчить, що рівень вітаміну D в організмі людини може впливати на ризик зараження коронавірусом.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, що в Україні проходитиме тестування нового щеплення від коронавірусного захворювання, яке розроблено міжнародною французькою фармацевтичною компанією Sanofi. Під час клінічних випробувань на дорослих новий препарат показав ефективність понад 95%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

31 жовтня 2021, 22:30

к черту вас со своими вирусами, вакцинами, конченным президентом, депутатами, олигархами и полицаями всем вам по пули в лоб!!!


Новини