Головна Новини Суспільство медицина Експерт пояснив, як Росія може бути причетна до появи коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт пояснив, як Росія може бути причетна до появи коронавірусу

Вірус з’явився занадто «вчасно» для Путіна, стверджує експерт

27 березня 2021, 18:29 comments1867
Поділіться публікацією:

З’явилася чергова версія походження коронавірусу, чия пандемія за останній рік паралізувала весь світ. На думку експерта із захисту від біозброї Михайла Притули, вірус може бути пов’язаний із Російською Федерації, повідомляє "Україна 24".

Експерт пояснив, як Росія може бути причетна до появи коронавірусу

Експерт вважає, що коронавірус могли винайти у РФ. Фото із відкритих джерел

Притула не виключає ймовірності штучного походження коронавірусу. Зокрема, експерт гадає, що його розробкою могли займатися саме російські вчені. Пояснюючи свою точку зору, Михайло Притула вказує на рекордні темпи виготовлення вакцини, що протидіє коронавірусу, в Росії.

Також експерт говорить, що пандемія коронавірусу досить "вдало" перекреслила можливість повноцінного ведення судового процесу у Гаазі. Найбільше "зручностей" від подібного розвитку подій отримав саме очільник російської держави Володимир Путін.

Повертаючись до питання вакцини, Притула наголошує, що подібне співпадіння важко ігнорувати. На думку експерта, Путін хотів, аби світові уряди "впали йому в ноги", просячи про поставки російської вакцини "Супутник V".

Нагадаємо, що днями Путін отримав своє перше щеплення проти COVID-19. Російські ЗМІ наголошували, що в країні використовують три вакцини російського походження. Водночас у Кремлі засекретили інформацію про марку препарату, який використали для вакцинації Володимира Путіна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про часові рамки, коли українці, вже щеплені проти коронавірусу, зможуть отримати свою другу дозу вакцини. Деталі шукайте у нашому матеріалі.

Також на порталі знайдеться інформація стосовно того, як мутовані штами коронавірусу "омолодили" контингент хворих. Рекомендуємо звернути увагу і на те, наскільки агресивніше хвороба почала проявлятися у дітей. Журналісти інформували про супутні вияви коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини