Головна Новини Суспільство медицина Чому в Україні зростає смертність від COVID-19 - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Україні зростає смертність від COVID-19 - Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пов'язує негативну тенденцію з "британським" штамом коронавірусу

29 березня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів, чому в Україні останнім часом спостерігається висока смертність серед хворих на коронавірус. Про це йдеться на сторінках interfax-Україна.

Чому в Україні зростає смертність від COVID-19 - Степанов

Коронавірус в Україні: чому зростає смертність від хвороби - Степанов. Фото: ria.ru

Максим Степанов вважає, що головною причиною багатьох смертей є стрімке поширення нової мутації коронавірусу, який раніше було виявлено в Великобританії в кінці минулого року.

Міністр вважає, що небезпечний "британський" штам коронавірусу вже зафіксовано по всій країні. Він передається набагато швидше звичайного та провокує серйозніші ускладнення та перебіг хвороби.

Максим Степанов також наголосив, що мутація вірусу поводить себе дуже агресивно.

"Дуже швидко розвивається хвороба, — додав Степанов і продовжив: — Більш того, хвороба змістилася за віком. Якщо раніше важкий перебіг ми бачили у людей старше 60 років, то зараз це і (...) 30-40 років", — підкреслив Максим Степанов.

Слова міністра підтверджує статистика. Нещодавно, 26 березня, в Україні зафіксували абсолютний антирекорд — за одну добу захворіла майже тисяча дітей.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" раніше розповідав, як буде навчатися дитина, якщо її батьки проти щеплення від коронавірусу. Що робити, якщо в дитини протипоказання до вакцини від COVID-19? Про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що з’явилася чергова версія походження коронавірусу, чия пандемія за останній рік паралізувала весь світ. На думку експерта із захисту від біозброї Михайла Притули, вірус може бути пов’язаний із Російською Федерації. Його аргументацію читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

29 березня 2021, 08:12

Почему Степанов молчит о смертях От вдыхания тобако- вдыхания дыму и алкоголю и других болезней И особенно от перекручивания стрелок часов ???


Новини