Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка спокушала і труїла чоловіків отрутою: її відправили в СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка спокушала і труїла чоловіків отрутою: її відправили в СІЗО

Зловмисниця визнала провину на судовому засіданні

15 грудня 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

Суд Одеси обрав запобіжний захід 24-річній Ірині К., яка підозрюється у вбивстві за допомогою отрути 35-річного чоловіка, чиє тіло знайшли в його квартирі на вул. Левітана. Про це повідомило одеське видання  "Думська", зазначивши, що молоду жінку відправили під варту без права виходу на свободу під заставу.

Жінка спокушала і труїла чоловіків отрутою: її відправили в СІЗО

Як показало розслідування, мешканка Одеси знайомилася в соціальних мережах з чоловіками, приходила до них додому або зустрічалася в публічному місці, де підсипала отруту в їх напої, щоб обікрасти разом зі спільниками. За даними слідства, їх у неї було двоє.

Коли її жертва заснула у квартирі, злочинниця відкрила замок і впустила спільників, які винесли 15 тисяч доларів. Чоловік помер, не приходячи до тями. Правоохоронці, відстеживши контакти загиблого, оперативно розшукали підозрювану і затримали її. Розшук спільників триває.

Зловмисниця визнала провину на судовому засіданні, але заперечувала навмисне вбивство. Суддя відправила підозрювану під варту.

Нагадаємо, поліцейскі виявили наркоплантацію у дворі приватного будинку в Київському районі Одеси. Господар вирощував у теплиці близько 50 кущів конопель. Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили півтора кілограма висушеної коноплі та ще кілограм подрібненого канабісу, який був готовий до вживання, а також пристосування для куріння наркотику.

Раніше "Коментарі" писали, що 9 грудня в Одесі накрили Telegram-канал по збуту наркотиків. Порушник наносив рекламні оголошення на будинку червоною красою. Нещодавно стало також відомо, що під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини