Головна Новини Суспільство неймовірно Помилково виявлена "морська змія" на пляжі Данії виявилась гігантським пенісом кита
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилково виявлена "морська змія" на пляжі Данії виявилась гігантським пенісом кита

Чоловіки з Данії вважали, що знайшли мертву морську змію, однак правда виявилась зовсім іншою.

сьогодні, 15:33 comments1413
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На данському острові Борнхольм, розташованому в Балтійському морі, прибиральники пляжу знайшли незвичайний об'єкт, який спершу прийняли за морську змію. Однак знахідка виявилася ще дивнішою – це був пеніс кита, який мав довжину близько півтора метра.

Помилково виявлена "морська змія" на пляжі Данії виявилась гігантським пенісом кита

Чоловіки тримають пеніс кита. Фото з відкритих джерел

Данці Мортен Гебхардт та Кеннет Нільсен під час прибирання пляжу у селі Сногебек на південному сході острова Борнхольм знайшли щось довге і спочатку подумали, що це морська змія. Однак згодом виявилось, що цей 1,5-метровий орган належав кашалоту, якого викинуло на південь острова ще в липні.

За словами Нільсена, вони привезли шматок плоті з "досить жахливим запахом" в найближчий науковий центр. Після проведення додаткових аналізів дослідники підтвердили що це був пеніс кита. Його заморозили для подальших наукових досліджень. 

"Це дуже незвично і означає, що кит, якого ми знайшли на влітку точно був самцем. Інакше це означало б, що кілька китів загинуло в Балтійському морі, що малоймовірно", — говорить Кеннет Нільсен із дослідницького центру NaturBornholm.

Незвичні знахідки в Балтійському морі трапляються рідко, але, за словами фахівців, гігантські кити іноді запливають до цих вод. Подібні випадки спостерігалися в Данії минулого року.

Кашалот — це вусатий кит, який може досягати 19 метрів у довжину та важити понад 35 тонн. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Норвегії знайшли мертвим російського кита-шпигуна Гвалдімір. Він отримав ім'я на честь російського диктатора Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, що вчені знайшли найважчий вид тварин в історії Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини