Головна Новини Суспільство неймовірно Британка народила трьох дітей в один день, але в різні роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Британка народила трьох дітей в один день, але в різні роки

Британка Шинейд Коттам розповіла дивовижну історію, як їй вдалося народити трьох дітей в ту саму дату, але різні роки

12 січня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

31-річна Шинейд Коттам із Скарборо, розташованому в англійському графстві Норт-Йоркшир, поділилася своєю неймовірною історією. Вона народила трьох дітей в той самий день, але різні роки. Про це повідомляє видання The Sun.

Британка народила трьох дітей в один день, але в різні роки

Жінка народила трьох дітей в одну дату / Фото: The Sun

Діти британки щороку відзначатимуть свій День народження за одну дату — 11 січня. При чому жінка не планувала так вагітність, все вийшло само собою. Тепер 11-річний Льюїс, 5-річний Шає та 2-річна Демі змушені розділяти одне свято на трьох.

Жінка розповідає, що народила молодшого сина у день народження старшого, хоча пологи мали, за прогнозами лікарів, розпочатися на 4 дні пізніше. Проте, хлопчик вирішив з'явитися на світ швидше, що Льюсу не дуже сподобалося, адже його плани щодо святкування дня народження швидко того дня змінилися.

Через три роки Шинейд знову завагітніла і попередню дату пологів їй поставили 15 січня, але доля втрутилася, і дівчинка народилася 11 числа, ощаслививши своїх братів.

"Медсестри ніколи про це не чули раніше, і ніхто не вірить мені, що всі діти народилися в один день. Особливо, коли я замовляю три торти або купую три комплекти банерів до дня народження", — розповіла британка.

Нагадаємо, що у Великій Британії мешканка англійського села Нунторп, другу дитину народила завдяки "eBaby" після того, як купила в Інтернеті сперму та набір для запліднення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шотландка стала сурогатною матір'ю для своєї сестри. 25-річна жінка виносила дитину для своєї 49-річної матері та її дружини.

Читайте також, що американка народила дівчинку, яку зачали 28 років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини