Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка народила власну сестру: подробиці неймовірної історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка народила власну сестру: подробиці неймовірної історії

25-річна шотландка виносила дитину для своєї 49-річної матері

29 грудня 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

Шотландка стала сурогатною матір'ю для своєї сестри. 25-річна жінка виносила дитину для своєї 49-річної матері та її чоловіка, передає видання Daily Record.

Жінка народила власну сестру: подробиці неймовірної історії

Жінка народила власну сестру. Фото: tsn.ua

Повідомляється, що мати не змогла самостійно народити малюка, тому раніше пройшла стерилізацію. Перед цим вона заморозила свою яйцеклітину. Коли вона зустріла свого майбутнього чоловіка, то запропонувала власній дочці виносити малюка.

Як з'ясувалося пізніше, яйцеклітина, яка була заморожена у 2014 році, виявилася нежиттєздатною. Тому 25-річна дочка погодилася стати ще й донором яйцеклітини.

Пологи тривали протягом 41 години. Жінка народила дівчинку, яку назвали Віллоу.

"Я народила Віллоу і віддала її відразу матері, без краплі сумніву. Віллоу народилася за допомогою моєї яйцеклітини і сперми Ендрю, але у неї єдина мати, і це точно не я. Ендрю і моя мама хотіли дитину з того моменту, як вони одружилися, але мама була стерилізована — і вона давно про це шкодувала", — зізналася сурогатна мати.

Також відомо, що батьки дівчинки не стануть приховувати дивовижну історію її народження, тому в майбутньому вони мають намір все їй розповісти.

"Її історія незвичайна, але вона народилася в любові, а це найголовніше", — сказала мама новонародженого малюка.

Зараз у жінки вже четверо дітей. А у її 25-річної дочки, яка зважилася на сміливий вчинок, є трирічна дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в Чехії народилася дівчинка у жінки, яка померла три місяці тому. В одній з клінік міста Брно в Чеській Республіці дитина народилася у жінки, яка була фактично мертва вже три місяці. Про це повідомляє Associated Press. Як повідомила університетська клініка: "Життя організму померлої жінки підтримувалося штучно — щоб дати дитині можливість розвинутися".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерия Д.

19 серпня 2021, 15:19

ой ну вот такого я не понимаю. Сейчас столько клиник репродуктивных! Мне кажется каждый может найти себе подходящий центр... Зачем сюда родственников вмешивать?

Ксения

6 серпня 2021, 12:12

Интересно а разве добровольная стерелелизация дает основания обращатся в суррогатное материнство. Я когда была СМ, то мне рассказали, что у нас закон такой, что такой услугой могут воспользватся только пары ну которые никак не могут зачать и выносить. То есть мед проблема. Ну для меня это логично. Что тут только суррогатное материнство ну или усыновление. А тут даже девушка не получила никакое вознаграждение так как это ее мама. Я всегда за суррогатное - оно помогает людям стать счастливыми, заработать женщинам, но эта ситуация диякая.

Глория

2 серпня 2021, 19:18

Не знаю, як хто, але я не змогла б виносити дитину для родичів, це було б занадто для моєї психіки. Кілька років тому була сурогатною мамою, але для зовсім не знайомих мені людей. Моя позиція була така, що програма має відбуватися без жодних зустрічей та спілкування. Клініка була абсолютно не проти, до того ж біологічні батьки не виявили бажання зустрітися. Все відбувалося через клініку, я маю на увазі обговорення умов контракту й зауважень до поправки пунктів з обох сторін.

Кристина

2 серпня 2021, 18:25

У меня большой круг общения с сур. мамами, биологическими родителями, врачами клиник, и я знаю, что в есть очень много семей, которые прибегли к суррогатному материнству. В настоящий момент одна из моих близких подруг, ей 40 лет, в протоколе с первым ребенком. Я отношусь к суррогатному материнству как реальному способу решить медицинскую проблему. Но если его запретят, тысячи семей не смогут этого сделать. Да и женщины лишаться возможности подзаработать, я сейчас нахожу в программе на 31й неделе, вынашиваю двойняшек для пары с Ирландии. Обещают очень хорошие деньги, до 900000 гривен, дай Бог чтобы все было хорошо.


Новини