Головна Новини Суспільство події Англійка купила набір для запліднення на eBay і народила дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Англійка купила набір для запліднення на eBay і народила дитину

Англійка зачала дитину за допомогою набору для запліднення з eBay

21 вересня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

У Великобританії мешканка англійського села Нунторп, другої дитин народила завдяки "eBaby" після того, як купила в Інтернеті сперму і набір для запліднення. Про це повідомляє видання The Mirror.

Англійка купила набір для запліднення на eBay і народила дитину

Купила набір для запліднення на eBay, фото з відкритих джерел

33-річна Стефані Тейлор була стривожена, коли дізналася, скільки коштують приватні клініки з лікування безпліддя, і на мить подумала, що їй доведеться відмовитися від своїх планів завести другу дитину.

Але потім вона виявила додаток Just A Baby, який використовувала для замовлення сперми, потім звернулася на eBay, щоб замовити комплект для запліднення, перш ніж навчитися використовувати його з навчальними матеріалами на YouTube. Стефані зачала з першого разу, а пізніше народила дитину Іден і описала цю подію з життя як "диво", вона народила "справжню онлайн-дитину".

Вона почала шукати приватні клініки з лікування безпліддя, але її відштовхнула вартість, і вона не хотіла, щоб нещасливі відносини вплинули на життя її сина.

Приятель порадив додаток Just A Baby. Як і у випадку зі службою знайомств Tinder, ви проводите пальцем вправо, якщо вас цікавить чийсь профіль.

Стефані хотіла орієнтованого на сім'ю чоловіка без серйозних захворювань, в ідеалі зі схожими на неї рисами, щоб їх дитина виглядала як Френкі. Вона знайшла свою пару протягом дня.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, як прийняти екстрені пологи в домашніх умовах . Якщо це ваша друга вагітність, а перший малюк з'явився на світ стрімко, вам необхідно бути особливо чутливою і налаштованої на будь-які ознаки початку родової діяльності. Будьте готові до того, що такі пологи можуть йти ще стрімкіше і швидше. Якщо на момент сильних стрімких потуг ви опинитеся вдома, такі кроки допоможуть вам, поки ви чекаєте бригаду швидкої допомоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини