Головна Новини Суспільство Приколи Військовий облік жінок в Україні: мережа "вибухнула" мемами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий облік жінок в Україні: мережа "вибухнула" мемами (ФОТО)

Соціальні мережі бурхливо відреагували на новину про те, що жінок певних професій в Україні почнуть ставити на військовий облік: добірка кумедних мемів

26 грудня 2021, 10:55 comments1412
Поділіться публікацією:

Днями Міністерство оборони України видало указ, у якому розширило список професій, які зобов'язують жінок ставати на військовий облік. Така новина стала однією з найбільш обговорюваних у мережі та породила безліч смішних мемів.

Військовий облік жінок в Україні: мережа "вибухнула" мемами (ФОТО)

Військовий облік для жінок (фото з відкритих джерел)

Українці бурхливо відреагували на те, що у 2022 році жінки багатьох професій, у тому числі журналісти, актори та бібліотекарі, мають стати на військовий облік. Люди обговорюють, наскільки доцільний такий крок, і публікують у соціальних мережах гуморні фотожаби на тему служби жінок в армії.

Найпоширенішими жартами стали, звичайно, натяки на "нежіночність" військової служби та особливу схильність представниць прекрасної статі до наведення краси, зокрема манікюру.

Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 2
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 3
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 4
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 5
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 6
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 7
Військовий облік жінок в Україні: мережа ”вибухнула” мемами (ФОТО) - фото 8

Нагадаємо, що керівник управління персоналом Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач повідомив, що українок, які не захочуть стати на військовий облік, після 2022 року почнуть штрафувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінок певних професій, які стануть на військовий облік в Україні, викликатимуть на службу лише у воєнний час. Це стосуватиметься, за попередніми підрахунками, понад 30 мільйонів жінок, оскільки граничний вік було встановлено на позначці 60 років.

Читайте також, у Міноборони пояснили, що ситуація щодо розширення списку професій, які зобов'язують жінок стати на військовий облік, ніяк не пов'язана із загрозою повномасштабної війни з Росією. Це нововведення, за словами представників міністерства, є одним із пунктів виконання змін, внесених до Закону "Про військову службу та обов'язки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

28 грудня 2021, 15:43

более 30 миллионов женщин, :) Источник: https://society.comments.ua/news/humor/voennyy-uchet-zhenschin-v-ukraine-set-vzorvalas-memami-foto-690827.html © Comments.ua

Я

28 грудня 2021, 15:42

более 30 миллионов женщин. :) Источник: https://society.comments.ua/news/humor/voennyy-uchet-zhenschin-v-ukraine-set-vzorvalas-memami-foto-690827.html © Comments.ua


Новини