Головна Новини Суспільство історія Ідуть запеклі бої: ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на одному з напрямків - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідуть запеклі бої: ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на одному з напрямків - подробиці

Противник проводить штурмові дії на Авдіївському напрямку

13 серпня 2022, 19:05 comments1312
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Авдіївському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Ідуть запеклі бої: ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на одному з напрямків - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Авдіївському напрямку ворог обстрілював із танків та реактивної артилерії райони населених пунктів Курахове, Нью-Йорк, Мар'їнка, Красногорівка та Олександрополь. Завдав авіаудар біля Мар'їнки.

"Наступальними діями окупанти намагаються прорвати оборону наших військ у напрямках Олександрополя, Красногорівки, Авдіївки, Мар'їнки та Пєсков. Тривають жорсткі бої" — Генштаб ЗСУ.

На всіх інших напрямках, де ворог робив спроби атак, бійці ЗСУ завдали ворогові втрат і змусили його відступити.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ : на Банковій назвали причину. Тим самим наступ російської армії істотно знизився. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Чому США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині. Окупант входив до найближчого оточення Кадирова. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини