Головна Новини Суспільство події В яких областях України у п'ятницю очікуються дощі: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких областях України у п'ятницю очікуються дощі: прогноз погоди

Прогноз погоди в Україні на 24 червня.

23 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У п'ятницю у багатьох областях України будуть грозові зливи. Про це повідомляється на сайті "Укргідрометцпентру".

В яких областях України у п'ятницю очікуються дощі: прогноз погоди

Погода в Україні

За даними синоптиків, 24 червня дощі очікуються у таких областях: Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській та Одеській, а також у Сімферополі.

В решті областей України в цей день очікується хмарна погода, без опадів. Синоптики попереджають, що 24 червня у більшості західних, Вінницькій, Одеській та південно-східних областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Температура повітря в північній частині країни вдень підніметься до 25 градусів, а вночі впаде до 14 градусів. У центральних областях вдень стовпчики термометрів піднімуться до 24 градусів, а вночі впадуть до 14 градусів. ночі – від 14 до 18. У західних областях у п'ятницю температура повітря очікується від 26 до 28 градусів, а вночі – від 11 до 14 градусів тепла. У східній частині України синоптики прогнозують до 24 градусів вдень та до 13 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку. Українські воїни зупинили наступ противника у напрямку південної околиці Лисичанська. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що без світла залишилася частина регіону : в Бурятії горить електростанція — що відомо (ВІДЕО). На Гусиноозерській ДРЕС сталася аварія. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що агресор не відкидає застосування "плану Б" для комплектування своїх підрозділів. У російській армії проблеми з поповненням резервів живою силою, тому Кремль може запровадити воєнний стан на окремих територіях. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти можуть захопити Лисичанськ найближчим часом – Інститут вивчення війни. Росіяни мають тактичний успіх у просуванні у глиб Луганської області. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини