Головна Новини Суспільство події В Україну йде ослаблення спеки: де знизиться температура повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде ослаблення спеки: де знизиться температура повітря

Прогноз погоди в Україні на 12 серпня

11 серпня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В останній день робочого тижня в Україні очікується ослаблення спеки. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україну йде ослаблення спеки: де знизиться температура повітря

Погода в Україні

"12 серпня обіцяє трохи стати милосерднішою повітряна маса на півдні та сході України. Хоча і "тридцятки" можливі, проте все ж спека ослабне. Очікується завтра 26 31 градус. На жаль, тимчасово, бо потім знову, з новою силою повернеться" , – прогнозує Діденко.

Зазначається, що на решті території України у п'ятницю передбачається 24-28 градусів.

"Дощі будуть йти хаотично майже всюди, у різний час доби та різної інтенсивності. Вдень на північному сході буде сонячно. При дощах можливі грози та поривчастий вітер", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що обов'язкова евакуація буде не лише з Донеччини: названо інші області. Гаряча фаза війни в Україні триває і з настанням холодів є загроза, що низка населених пунктів залишиться без подачі тепла.

Читайте також про те, що відстрочка виплат за держборгом : що це означає для України – чи могли ми отримати найкращі умови. Експерти розповіли, як від цього рішення виграє Україна.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Шантаж Росії на Запорізькій АЕС: яке рішення очікувати від ООН – що може змінитись. Ядерний шантаж Росії може спричинити катастрофу міжнародного масштабу.

Також "Коментарі" інформували про те, що   зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини