Головна Новини Суспільство події В Україну мчить холодний атмосферний фронт: синоптик розповіла, де похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну мчить холодний атмосферний фронт: синоптик розповіла, де похолодає

Прогноз погоди в Україні на 7 серпня

6 серпня 2022, 20:00 comments1202
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україну рухається холодний атмосферний фронт. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україну мчить холодний атмосферний фронт: синоптик розповіла, де похолодає

Погода в Україні

За прогнозом синоптика, холодний атмосферний фронт принесе завтра (7 серпня) похолодання в західні області нашої країни. Вдень очікується 20-25 градусів тепла.

"Атмосферний фронт організує в західних і північних областях короткочасні дощі з грозами. Під час гроз може сильніше хлинути, випасти град, навіть рвонути шквал — все ж таки контрасти в зоні фронту від 17 до 33 градусів", — розповіла Діденко.

Зазначається, що в решті України буде спекотно — 26 33 градуси тепла.

"А ось у східних областях, центральних та південній частині переважатиме суха сонячна погода", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що збирають клітини у філармонії: окупанти у Маріуполі планують провести показовий "суд" над військовополоненими. Міський голова Маріуполя закликав світову спільноту, ООН та "Червоний Хрест" втрутитися у ситуацію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що переговори Путіна та Ердогана: про що домовилися – чи є причина переживати Україну. Сам по собі приїзд Ердогана до Сочі – насторожуючий сигнал для України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Китай відповів США на візит Пелосі: до чого призведе суперечка двох держав — які є ризики для України. Незважаючи на загострення у відносинах між двома країнами, жодна із сторін не готова доводити ситуацію до чогось більшого. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що успіх "зернового коридору" на тлі нового шантажу Путіна: про що говорить заява Зеленського . Президент зіграв на випередження, першим заявивши про небезпеку, що виникла на Запорізькій АЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини