Головна Новини Суспільство події В українських супермаркетах продовжує дорожчати гречка - нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В українських супермаркетах продовжує дорожчати гречка - нові ціни

У червні відбувся різкий стрибок цін на гречку в Україні

29 липня 2022, 19:35 comments1424
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У період із червня по липень в українських супермаркетах зросли ціни на гречану крупу. Про це повідомляє сайт Мінфіну.

В українських супермаркетах продовжує дорожчати гречка - нові ціни

Гречка

Так, наприкінці червня кілограм гречки в середньому коштував покупцям 89,90 грн, а до кінця липня ціни змінилися до 93,50. Варто зазначити, що у червні відбувся різкий стрибок цін на гречку в Україні. Тоді цінник із травня по червень зріс із 72,53 грн/кг до 89,90 гривень за кілограм.

За останні п'ять років найнижча ціна на гречку у супермаркетах була у червні 2019 року. Кілограм у середньому продавали по 16,73 гривні за один кілограм. Найвища ціна з 2017 року зафіксована у липні 2022 року – 93,50 грн/кг.

До речі, з червня до липня в Україні також подорожчав рис. Наприклад, вартість довгого рису (пропареного) змінилася з 60,90 гривень за кілограм до 71,95 гривень за кг.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Стефанія та Артур-Байрактар : які імена батьки зараз дають дітям. У Мін'юсті розповіли, як імена дають немовлятам.

Читайте також про те, що будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства. Відео з колонії у Оленівці проаналізували фахівці-піротехніки.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс "єДопомога": документи та покрокова інструкція. Українці можуть одержати грошову допомогу від міжнародних організацій.

Також "Коментарі" поінформували про те, що в Єврокомісії розповіли , чи можна заборонити видачу віз росіянам. Санкції ЄС спрямовані безпосередньо на уряд та економічну еліту РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://minfin.com.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини